Logo_ced_groep__logo

De CED-Groep presenteert zich op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) onder het thema ‘kansrijk leren’ en laat u kennis maken met het meest recente aanbod. De NOT is de grootste vakbeurs voor professionals in de kinderopvang, primair en voortgezet onderwijs en het MBO. NOT 2017 is van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 januari geopend.

De CED-Groep laat u op de NOT kennis maken met het meest recente aanbod, zoals Skillis, Newswise, Sil op school, Teach Like a Champion 2.0, De Vreedzame school, Nieuwsbegrip en Nieuwsrekenen en Lead Like a Champion voor schoolleiders. Ook kunt u kennisnemen van het meest recente cursusaanbod. Kom langs in stand B046 (hal 8). Registreer hier voor gratis toegang.

Nieuwe wetgeving of onderwijsbeleid, veranderende leerlingpopulaties, nieuwe inzichten uit onderzoek. Allemaal impulsen die leiden tot vernieuwing van onderwijs. Sinds jaar en dag adviseert de CED-Groep scholen over verbetering van leeropbrengsten en hoe effectief in te springen op nieuwe ontwikkelingen. Wetenschappelijke bevindingen gecombineerd met praktische ervaring vormen hiervoor de basis. En heel belangrijk: productontwikkeling sámen met scholen. 

(Dit is een advertorial)