Normal_man__zorgopleiding__verpleging__verpleegkundige__ziekenhuis__hulp__onderzoek

Zorgprofessionals kunnen een Hercertificering behalen. Dit is voor ervaren zorgprofessionals die zich wil laten (her)scholen en de actuele ontwikkelingen wil uitwisselen en daarnaast een controle wil ondergaan van zijn/haar bekwaamheid. 

Verdiepende theorie en de laatste ontwikkelingen op het gebied van diverse verpleegtechnische vaardigheden worden behandeld. De bekwaamheid van de verpleegtechnische vaardigheden wordt geoefend en instruerend getest in een practicum carrousel. Daarnaast wordt er uitgebreid ingegaan op Palliatieve Pijnbestrijding en Farmacologie en is Intrathecale pijnbestrijding opgenomen in het programma. Verder is er aandacht voor Klinisch redeneren en Infuustechnologie. Omdat van verpleegkundigen wordt verwacht dat zij een professioneel gesprekspartner zijn, wordt er op de laatste dag aandacht geschonken aan Communicatieve Vaardigheden en kan men Dilemma’s delen met collega’s uit de praktijk.

De Hercertificering wordt aangeboden door Opleidingsinstituut KMBV, een landelijk opleidingsinstituut. De leergangen van het instituut vinden plaats op locaties door heel Nederland. Op de website is meer informatie te vinden over de Hercertificering en het opleidingsinstituut. 

(Dit is een advertorial)