Logo_beurs_iponlogo2016-new-kleur

Op woensdag 3 en donderdag 4 februari 2016 wordt voor de achtste keer de jaarlijkse beurs van het Innovatie Platform Onderwijs Nederland (IPON) gehouden in de jaarbeurs in Utrecht. Tijdens deze beurs wordt ook ION DeBattle georganiseerd op donderdag 4 februari. Dat meldt IPON.

'Mijn school moet sneller digitaliseren' en 'digitaal leren is beter dan instructies van de leraar'.  Dit zijn twee van de stellingen waar de leerlingen van verschillende Utrechtse middelbare scholen over gaan debatteren tijdens de ION DeBattle. Tijdens de ION DeBattle gaan de leerlingen in discussie met personen uit het bedrijfsleven, docenten, ICT-coördinatoren en bestuurs-en directieleden over meerdere stellingen met als overkoepelend thema: “Hoe digiwijs ben jij?!”. Stichting ION organiseert ION DeBattle in samenwerking met Discussiëren Kun Je Leren en projectbureau Thomas en Charles.

De vakbeurs voor onderwijsinnovatie en ICT is bedoeld voor onderwijsprofessionals uit primair, voortgezet en middelbaar onderwijs. Zij kunnen kiezen uit meer dan honderd workshops en presentaties over bijvoorbeeld digitale leermiddelen, learning analytics, leren met tablets, apps en social media, werken in de cloud, mediawijsheid, gamification en flipping the classroom. 

© Nationale Onderwijsgids