Logo_logo_windesheim

Het Kenniscentrum Technologie van Windesheim houdt op 11 november haar jaarlijkse symposium. Dit jaar is het thema 'De Economische Impact van het Praktijkgerichte Onderzoek voor de Regio'. Op het symposium staan onderwerpen centraal zoals het economisch belang van de regio bij praktijkgericht onderzoek, de economische impact van sport en de toekomst van het 3D-printen. Dit meldt hogeschool Windesheim.

Tijdens een forumdiscussie onder leiding van dr.ir Willem Buunk, lector Area Development bij Windesheim, wordt ingegaan op de economische betekenis van praktijkgericht onderzoek voor de regio. Deelnemers aan deze discussie zijn directievoorzitter Trudy Huisman van Rabobank IIsseldelta, prof. dr. Albert Cornelissen (voorzitter College van Bestuur Windesheim), voorzitter Henk ten Hove van de Economic Board regio Zwolle en voorzitter Ben Reuvekamp van MKB Regio Zwolle.

In zes workshops, verzorgd door lectoren en onderzoekers van het Kenniscentrum, worden daarna de nieuwste ontwikkelingen vanuit de verschillende expertisegebieden behandeld. Samen met de deelnemers wordt gekeken welke business case er zit in innovaties op het gebied van zorg, sport, kunststoftechnologie, de bouw en logistiek. Na afloop van het symposium wordt afscheid genomen van drs. Ineke van der Wal, directeur van het Kenniscentrum Technologie. Zij heeft het fundament gelegd voor het Kenniscentrum.

Dit Windesheimsymposium is interessant voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen, duurzame technologie en productie, gezondheidszorg, sport en gebiedsontwikkeling. En ook voor iedereen die geïnteresseerd is in het economische effect van deze ontwikkelingen op de regio.  Het symposium vindt plaats op 11 november 2015 van 13:00-17:00 uur op de campus van Windesheim. Deelname aan het symposium is gratis en aanmelden is mogelijk tot 5 november 2015. Kijk voor meer informatie op www.windesheim.nl/agenda of bel 088-4698613.

© Nationale Onderwijsgids