Logo_inspectie_van_het_onderwijs_logo_goed

Op donderdag 11 juni om 16.00 uur geeft hoofdinspecteur primair onderwijs, Arnold Jonk, een webinar (interactief seminar via internet). Aan het webinar kan iedereen meedoen die in onderwijs geïnteresseerd is. Vooral leraren zijn van harte uitgenodigd. Dat meldt de Onderwijsinspectie.

Het webinar wordt geproduceerd door Eduseries. Een webinar is een interactief seminar via internet. Deelnemers kunnen van tevoren vragen insturen. Ook tijdens het webinar kunnen deelnemers vragen stellen via de chatfunctie. Het aantal deelnemers is beperkt tot 200 personen. Aanmelden kan op de website van Eduseries.

Voorafgaand aan het webinar heeft Monique Marreveld, hoofdredacteur van het vakblad Didactief, Jonk al geïnterviewd over verschillende onderwerpen, zoals de ontwikkeling van het toezicht, zelfevaluaties, het lerarenregister en voor- en vroegschoolse educatie. Dit interview is gefilmd en opgedeeld in twee delen. Vandaag en morgen worden de video's op de website van de Nationale Onderwijsgids geplaatst. 

© Nationale Onderwijsgids