Logo_expertisecentrum_nederlands

Het Expertisecentrum Nederlands is het kennisinstituut voor taalonderwijs. We doen wetenschappelijk onderzoek om praktische oplossingen te ontwikkelen ter ondersteuning van het onderwijs. In onze bijeenkomsten bieden we een uitgebalanceerde mix van recente wetenschappelijke inzichten en een vertaling daarvan naar jouw praktijk. De bijeenkomsten worden gegeven door taaldeskundigen die de brug kunnen slaan tussen theorie en praktijk. Zij weten welke vraagstukken in het onderwijs leven.

Voor elke doelgroep een bijeenkomst!

U kunt bij ons terecht voor een bijeenkomst over taalonderwijs voor verschillende doelgroepen: voor- en vroegschoolse educatie (VVE), primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Wilt u het hele team laten scholen op locatie of bent u op zoek naar een bijeenkomst op maat in de vorm van een workshop of training? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@expertisecentrumnederlands.nl of 024-3615624.

Ook hebben we een algemeen workshop aanbod, waar u individueel op kunt intekenen. Deze workshops zijn bedoeld voor iedereen in het basisonderwijs die betrokken is bij taalonderwijs: leerkrachten, intern begeleiders, remedial teachers en andere taalspecialisten. Ze zijn ook uitermate geschikt voor pabo-studenten.

We bieden de volgende workshops aan in 2015:

- Werken met het Protocol Leesproblemen en Dyslexie in groep 1 en 2                  woensdag 04 februari
- Werken aan woordenschat in groep 1 t/m 4                                                              woensdag 11 februari
- Werken met de Protocollen Leesproblemen en Dyslexie in groep 3 en 4               woensdag 04 maart
- Werken aan taalstimulerend zaakvakonderwijs in groep 4 t/m 8                            woensdag 18 maart
- Opbrengstgericht werken aan lezen en schrijven in groep 4 t/m 8                          woensdag 25 maart
- Werken met het Protocol Dyslexie Voortgezet Onderwijs                                       dinsdag 31 maart
- Werken met de tussendoelen lezen in het voortgezet onderwijs (onderbouw)      dinsdag 14 april

Iedereen die zich inschrijft voor een workshop, ontvangt bij een eerstvolgende bestelling in onze webwinkel 25% korting. U ontvangt de kortingscode bij de uitnodiging (2 weken voorafgaand aan de workshop).

(Dit is een advertorial)