Normal_muziek423
Artquake presenteert een nieuwe editie van Schoolslag op 21 november en de deelnemers zijn bekend. Schoolslag is een halfjaarlijkse muzikale wedstrijd waarbij jong, muzikaal talent de eer van zijn/ haar school verdedigt. Die strijd tussen de verschillende schoolbands barst los bij Duycker in Hoofddorp. 
 
Onder de naam Artquake breiden Podium Duycker en Pier K het aanbod voor middelbare scholieren in Haarlemmermeer verder uit. De bands die deze editie aan Schoolslag deel mogen nemen zijn: Main Course, T001, Total Seclusion, The Prins & Jessy Deathcoast. 
 
Main Course is een pop/rock band van een 5-tal leerlingen van het Haarlemmermeerlyceum. Doordat de bandleden allemaal hun eigen muzikale invloeden meenemen heeft dat de band gevormd tot een band met een breed repertoire. T001 is een band die ontstaan is op het HVC, ze hebben elkaar leren kennen in het muziek lokaal T001. Naar aanleiding van de jamsessie starten ze samen een band. Total Seclusion brengt punkrock met hier en daar wat metal invloeden. The Prins & Jessy Deathcoast bestaat uit een duo dat op het Nova College zit. de band combineert old school en nieuw school hiphop met elkaar. 
 
Details van Schoolslag:
VR 21 Nov 
AANV: 20:00 
VVK: €6,- inc 
DEUR: €7,50 inc.
www.artquake.nl 
 
 © Nationale Onderwijsgids