NTI Library online studiemateriaal

LEIDEN - Voor de moderne student is de beschikbaarheid van digitale leermiddelen van cruciaal belang. Om op die behoefte in te spelen zijn het NTI en Boom uitgevers Den Haag (BuDH) met een bijzondere pilot gestart; de NTI Library. Deze proef met een online bibliotheek is op 1 maart van start gegaan.

De bibliotheek is door BuDH en het NTI speciaal ontwikkeld voor NTI-studenten en bereikbaar via de digitale leeromgeving van het NTI. Studiemateriaal is nu altijd en overal toegankelijk: via pc, laptop, tablet of smartphone.

De NTI Librabry is in eerste instantie beschikbaar gekomen voor eerstejaars studenten van de hbo-opleiding Integrale Veiligheid. Studenten hebben niet alleen over en altijd toegang tot het verplichte studiemateriaal, maar ook tot aanbevolen literatuur, het Tijdschrift voor Veiligheid en eventueel zelfs studiemateriaal van andere uitgevers. Studenten krijgen zo een optimale mix van online en klassikaal onderwijs.

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan, van korte cursus tot volledige Masteropleiding, waarbij persoonlijke begeleiding door docenten en een mentor wordt geboden.

© Nationale Onderwijsgids / Arend Jan Wonink