In het kader van de Dag van de Leraar organiseert SBL* ook dit jaar weer de verkiezing Leraar van het Jaar. Leerlingen, ouders, collega's en leidinggevenden kunnen tot en met 30 april hun favoriete leraar aanmelden. Welke bijzondere of inspirerende man of vrouw verdient volgens jou deze titel?

Meld jouw kandidaat voor Leraar van het Jaar 2010 aan op www.deleraarvanhetjaar.nl. Dit kan tot en met 30 april.

Uit alle aanmeldingen kiest een deskundige jury een winnaar voor het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Deze drie kanjers zijn een jaar lang ambassadeur voor alle 350.000 leraren in Nederland. De uitslag is op 5 oktober, de Dag van de Leraar, te zien tijdens de Avond van het Onderwijs op Nederland 2. Zet deze datum alvast in je agenda. Wie weet zit jij erbij!

Meer informatie over de verkiezing? Kijk op www.deleraarvanhetjaar.nl

*SBL staat voor: Stichting Beroepskwaliteit Leraren en ander onderwijspersoneel. SBL bevordert de kwaliteit van het onderwijs door bekwaamheidseisen op te stellen voor leraren en door professionaliteit centraal te stellen en doet dat samen met leraren. Kortom, SBL staat voor: Goede leraren voor goed onderwijs.