Normal_ipad__tablet__onderwijs__docent__leerling__uitleg__ipad_onderwijs__digitaal

Op vrijdag 17 mei aanstaande organiseert de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT) een congres rondom het thema Gedrag. Op een nieuwe locatie, het NBC congrescentrum in Nieuwegein, krijgen de aanwezigen een mooi en inspirerend programma gepresenteerd. Een dag over gedrag waar iedereen die inhoudelijk geïnteresseerd is naar toe moet komen. Dit meldt de LBRT.

In de ochtend zijn er eerst twee plenaire lezingen. Anton Horeweg, spreekt over de traumasensitieve school en René Lous trekt de aanwezigen op vernieuwende wijze mee in de wereld van mindset als basis voor talent. Hierna zijn er verschillende kleinere workshops om uit de kiezen zoals de lezingen van Kees van Overveld en Marion van de Coolwijk. Er worden nieuw ontwikkelde expertises getoond en 'good practices' uitgewisseld. Daarnaast komen verschillende samenwerkingsvormen en initiatieven aan bod. 
 
Het LBRT Congres vindt plaats op vrijdag 17 mei aanstaande in congrescentrum NBC in Nieuwegein. Meer informatie over de sprekers, het inhoudelijke programma of directe inschrijving op www.lbrtcongres.nl.
 
Door: Nationale Onderwijsgids