Normal_images__2_

Ruimte-OK organiseert in samenwerking met Leeuwendaal een leergang ‘Samenwerken aan een kindcentrum’. Duo’s van schooldirecteuren en kinderopvangmanagers kunnen deelnemen aan de in totaal vier bijeenkomsten in Utrecht. Dit meldt Ruimte-OK.

De leergang is ontwikkeld door het project Andere Tijden in Onderwijs en Opvang en kent dit jaar haar zesde uitvoering. De leergnag is verdeeld over vier woensdagmiddagen met inspirerende gastsprekers en ervaringsdeskundigen. Voor schooldirecteuren en kinderopvangmanagers die gezamenlijk aan een eigen kindcentrum willen werken is de leergang heel geschikt. 
 
Per bijeenkomst wordt gewerkt rond een thema. Deze zijn: pedagogische visie en doorlopende leerlijn, organisatie en werkvloer, personeelsbeleid en teamontwikkeling en als laatste huisvesting en samenwerkingsvormen. Per thema is er een reader met achtergrondinformatie beschikbaar en er is ruim de mogelijkheid de eigen situatie te bespreken.
 
De bijeenkomsten vinden plaats op in 2016 op 5 oktober, 16 november, 30 november en 14 december in Utrecht. De kosten bedragen 745 euro per deelnemer exclusief BTW. Meer informatie is te vinden op de website van Ruimte-OK.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids