Normal_examen_tentamen_leerling

De PO-Raad zoekt leerlingen uit het speciaal onderwijs en het speciaal basisonderwijs voor het testen van een vragenlijst over leerlingtevredenheid. Deze vragenlijst is een vereenvoudigde versie van de leerlingtevredenheidsvragenlijst voor het regulier basisonderwijs. Dit meldt de PO-Raad.

Vensters heeft voor het speciaal onderwijs en het speciaal basisonderwijs een leerlingtevredenheidsvragenlijst ontwikkeld. Via een pilot wordt nu gekeken of de vragenlijst van 15 vragen goed functioneert in de praktijk. Hiervoor is de PO-Raad op zoek naar so-scholen en sbo-scholen die hieraan mee willen doen. Voor een sbo-school zijn dit leerlingen uit de groepen (6), 7 en 8. Voor een so-school zijn dit leerlingen van 10 jaar en ouder. De pilot loopt tot de zomervakantie. Na afloop van de afnameperiode wordt een feedbackformulier ingevuld. 
 
Aanmelden kan door te mailen naar scholenopdekaart@poraad.nl onder vermelding van `pilot tevredenheid s(b)o'. Hierbij moet de soort school (so of sbo), de gegevens van de contactpersoon en de Vensters schoolcode vermeld worden.
 
© Nationale Onderwijsgids