workshops kinderen basisschool vlissingen

VLISSINGEN - Sinds maandag kunnen kinderen (4-12 jaar) uit de gemeente Vlissingen zich via Vlissingeninbeweging.nl inschrijven voor de workshops van het Naschools Aanbod. De eerste workshop start eind deze maand.

Tot dusver loopt de inschrijving goed. Inmiddels zijn meer dan twintig workshops volgeboekt. Voor enkele workshops zijn nog plaatsen vrij, zoals voor de workshops 'Linoleum snijden', 'Kinderyoga' en 'Badminton'.

De workshop 'Sportbuurtwerk' heeft de primeur. Deze start op 29 januari. In diezelfde week of de weken daarna starten de overige workshops. De workshops worden wekelijks in de maanden januari tot en met april gegeven op diverse binnen- en buitenlocaties in de gemeente Vlissingen.

De workshops van het Naschools Aanbod zijn georganiseerd door Vlissingen in Beweging. Ze worden ingevuld door de reguliere sport- en cultuuraanbieders in de gemeente.

De gemeente Vlissingen vindt het belangrijk dat kinderen de kans krijgen om kennis te kunnen maken met sport en cultuur. Met het Naschools Aanbod biedt zij basisschoolkinderen de kans om deel te nemen aan verschillende workshops na schooltijd.

Na deelname aan het Naschools Aanbod kunnen kinderen eventueel doorstromen naar de reguliere sport- en cultuuraanbieders binnen de gemeente.

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres