Normal_7022
Groningen - De Hanzehogeschool Groningen is genomineerd voor de titel ‘Beste Werkgever 2011’. Uit een grootschalig onderzoek onder meer dan 350 organisaties in Nederland is een top 50 van genomineerden samen gesteld. De Hanzehogeschool Groningen is één van die 50. Medewerkers geven de hogeschool bijna een 8, terwijl de waardering landelijk rond de 7 ligt.

De uitkomsten voor de Hanzehogeschool Groningen waren zeer positief. De ontwikkelingsmogelijkheden op de hogeschool worden geroemd. Ook  het onderdeel beloning scoort hoog. Het beeld komt naar voren van loyale medewerkers die  trots zijn op hun organisatie. Directeur P&O van de Hanzehogeschool Groningen Babet Hendriks is “verheugd, maar niet verrast”. Ze herkent de medewerkers in de onderzoeksresultaten; “Mensen hebben hier passie voor hun vak, zijn bijzonder betrokken. Dat is zeker niet overal zo.”

‘Beste Werkgever’ van Effectory is het grootste werkgeversonderzoek van Nederland. Aan meer dan 300.000 medewerkers van de onderzochte bedrijven is gevraagd een oordeel te geven over de eigen organisatie, werkzaamheden, leidinggevende, arbeidsomstandigheden, collega’s, beloning en ontwikkelingsmogelijkheden.

Eind september wordt bekend wie van de Top 50-werkgevers zich de beste werkgever van 2011 mag noemen.