Logo_download__5_

In het bestuur van de VO-raad bestaat een vacature en in de Ledenadviesraad zijn twee vacante plaatsen. Het bestuur van de VO-raad roept bestuurders in het voortgezet onderwijs namens de Voordrachtscommissie op om zich als gegadigde voor het lidmaatschap van het bestuur of van de Ledenadviesraad aan te melden. Dit meldt VO-raad.

Door het vertrek van Romain Rijk ontstaat een vacature in het bestuur voor een bestuurder van een school met meer dan 9000 leerlingen. Door het vertrek van John Monsewije en Ron Bonekamp uit de Ledenadviesraad ontstaan twee vacatures in zowel de categorie leden met meer dan 9000 leerlingen als de categorie leden met 3500-9000 leerlingen.
 
De VO-raad nodigt bestuurders die zich herkennen in het profiel en een actieve bijdrage willen leveren aan de belangenbehartiging uit om hun CV en een korte motivatie te sturen aan de Voordrachtscommissie. Dit kan tot 5 september aanstaande via bestuur@vo-raad.nl. 
 
Aan de Algemene Ledenvergadering van 24 november a.s. zal een voorstel voor benoemingen voor bestuur en ledenadviesraad van de VO-raad worden voorgelegd.