Normal_4535

Maandag 28 februari zal er op Huizermaat een informatieavond worden georganiseerd over de laatste ontwikkelingen van het Leonardo College.

Het college, dat in augustus 2011 van start gaat, wordt opgericht om passend onderwijs te verzorgen voor hoogbegaafde leerlingen. Het college zal een regionale functie gaan vervullen. De didactiek van het college is er op gericht om deze groep leerlingen handvatten en uitdagingen te bieden om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen.

De avond op 28 februari is speciaal bedoeld voor ouders van leerlingen van groep acht.

Ouders die al bekend zijn met het Leonardo College op Huizermaat, maar ook ouders die nog niet eerder in contact zijn geweest met het college, zijn van harte welkom.

Er zal 28 februari onder meer informatie worden gegeven over het curriculum en de aansluiting tussen het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs. Vanzelfsprekend zal er gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.

Het college heeft een regionale functie en trekt ook leerlingen uit andere plaatsen in het Gooi, Amsterdam, Almere en Amersfoort. Aanmelden voor de informatieavond kan hier.

Bron: Nieuwsbank