Normal_scholieren_leerlingen_marant_cursus

Leerlingen die een profielwerkstuk maken of hebben gemaakt over informatica kunnen zich inschrijven voor de 3i Award (de Instruct Informatica Inspiratie prijs). De award is bedoeld voor havo en vwo-leerlingen met een profielwerkstuk waarin informatica centraal staat. Het prijzengeld bedraagt 1000 euro dat verdeeld wordt over de categorieën havo en vwo. Dat meldt Instruct.

Tijdens de Informatica Inspiratiedag op 20 april mogen de genomineerden hun profielwerkstuk presenteren en meedingen naar de prijzen. Alle aangemelde profielwerkstukken worden door een vakkundige jury beoordeeld. In elke categorie nomineert de jury drie profielwerkstukken en zij bepaalt wie de top 3 worden. Het aanwezige publiek bepaalt voor elke categorie de publieksprijs.

Het profielwerkstuk mag een individueel of een groepswerkstuk zijn. Voorwaarde is dat het profielwerkstuk is afgerond tussen september 2015 en maart 2016. De komende maand kunnen leerlingen zich aanmelden, de uiterste inzenddatum is zaterdag 12 maart. Op www.instruct.nl/3i-award is meer informatie over de award te vinden en kunnen de leerlingen zich aanmelden. 

© Nationale Onderwijsgids