Logo_logo-junior-vakkanjers

De Junior VakkanjerWedstrijden voor jongens en meisjes uit drie en vier vmbo kenden afgelopen maand glorieuze winnaars in de teams van het Calvijn College uit Krabbendijke en het Gilde Vakcollege Techniek uit Gorinchem. Voor de nieuwe wedstrijden in 2015/2016 wordt gevraagd om suggesties voor een nieuwe wedstrijdopdracht Produceren, Installeren en Energie (PIE). 

Nederland kan niet zonder goed opgeleide technici. Met de Junior VakkanjerWedstrijden ontdekken jongens en meisjes uit drie en vier vmbo wat ze met hun creativiteit, vakmanschap en spirit kunnen maken. Zij zijn de technische talenten van de toekomst.

Geweldige festivalbikes. Fantastische zonnecollectoren. Innovatieve ideeën, slimme oplossingen en soepele samenwerking. De Junior Vakkanjers hebben ook dit jaar weer prestaties neergezet om trots op te zijn. Nu de finale achter de rug is, wordt vooruit gekeken naar komend jaar. Wat wordt de wedstrijdopdracht PIE?

Bent u vmbo-docent of ben jij zelf vmbo-leerling? Denk mee! Bekijk hier de trailer en laat je inspireren. Grote of kleine ideeën, rijp of groen: alle suggesties zijn welkom. Stuur jouw idee voor een spannende nieuwe wedstrijdopdracht vóór 20 mei naar info@juniorvakkanjers.nl.

© Nationale Onderwijsgids