Normal_vo-congres-2014

Hoe kunnen wij, de schoolleiders en bestuurders van nu, ervoor zorgen dat de jong volwassenen van straks volledig klaar zijn voor hun toekomst? Die vraag staat centraal op het VO-congres 'Klaar voor de toekomst' op 20 maart. U kunt zich nu inschrijven.

Op het VO-congres 2014 staan we stil bij de toekomst van ons onderwijs. Niemand kan precies voorspellen hoe de wereld er in de toekomst uitziet maar alles wijst erop dat nieuwe generaties langer leven, langer werken en langer zullen leren. Digitale technologieën zorgen ervoor dat werken, leren en leven steeds meer in elkaar overlopen, onafhankelijk van tijd, plaats en leeftijd. Hoe bereiden we nieuwe generaties voor op een toekomst die steeds minder vastligt, maar is wat je er van maakt? Hoe kunnen wij - de schoolleiders en bestuurders van nu - ervoor zorgen dat de jong volwassenen van straks volledig klaar zijn voor hún toekomst?

Het congres biedt een boeiend programma, waarbij u kunt kiezen uit een breed aanbod van workshops en lezingen. Daarnaast is er een uitgebreide informatiemarkt en volop gelegenheid voor uitwisseling en ontmoeting.

Meer informatie:
Op de website van het VO-congres vindt u alle informatie over het congres en kunt u zich inschrijven. Dit kan tot uiterlijk 23 februari a.s.

© Nationale Onderwijsgids