Appèl is de nieuwe cateraar van Technische Universiteit Delft

Vanaf deze zomer krijgt  de Technische Universiteit Delft een nieuwe cateraar. Dan zal Appèl de maaltijden verzorgen voor het onderwijsinstituut. Het gaat om meer dan twintig restaurants, koffiecorners en andere horecalocaties op de campus. Dat meldt Appèl.

Voor het vinden van een nieuwe cateraar is een uitbestedingsproces gestart. Appèl is als winnaar uit de bus gekomen. Algemeen directeur van Appèl Hans van Veen: “Vanuit de Living Campus gedachte hebben we voor de verschillende locaties diverse vernieuwende concepten bedacht. We doen dit niet alleen: er is net als in de huidige situatie veel ruimte voor lokale ondernemers en we slaan de handen ineen met nationaal en internationaal gerenommeerde horecaspecialisten. Samen inspireren en stimuleren we onze gasten om gezonde en duurzame keuzes te maken op elk moment van de dag. De campus blijft een levendige plek waar mensen elkaar ontmoeten en waarbij ze altijd wat bijzonders kunnen eten en drinken. Gaaf dat we onze concepten nu op de TU Delft mogen gaan uitrollen.”

Duurzaamheidsambitie 

Jaco van Nopen, directeur Campus Real Estate & Facility Management: “We zijn enthousiast over de nieuwe samenwerking die prima aansluit op de duurzaamheidsambitie van de TU Delft. De universiteit werkt naar een CO2-neutral, circulaire en klimaatadaptieve campus in 2030 toe. en dat doen we op alle vlakken, dus ook met onze horeca-activiteiten. De nieuwe horeca-exploitant heeft naast gezondheid en innovatie ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan, zoals het reduceren van voedselverspilling en het gebruiken van materialen met een lage milieu-impact. Dat alles past natuurlijk heel goed bij de TU Delft campus en onze community. Ik kijk uit naar de samenwerking.”

Door: Nationale Onderwijsgids