Logo_kpc-logo

Onderwijsadviesbureau KPC Groep heeft drie nieuwe adviseurs aangenomen. De adviseurs zijn geworven via de campagne ‘Werken bij KPC Groep, een kwestie van de juiste bagage’. De nieuwe adviseurs gaan aan het werk in de dienstverlening aan het speciaal onderwijs, primair onderwijs en Brede Scholen. Voor de adviesgroep VO wordt gezocht naar adviseurs. Dit meldt de KPC Groep. 

Speciaal Onderwijs
Maud Dolman is aangesteld als adviseur bij de adviesgroep voor het speciaal onderwijs. Vraagstukken op het gebied van omgaan met verschillen, handelingsgericht werken en opbrengstgericht werken zal zij gaan behandelen. Dolman heeft een werkverleden in het speciaal basisonderwijs en studeerde onderwijskunde. 
 
Primair Onderwijs
Hans Boudestein werkt als adviseur primair onderwijs. Hij gaat zich met name richten op vraagstukken op het gebied van kwaliteitszorg, taal en lezen en opbrengstgericht werken. Ook ondersteunt hij leerkrachten, intern begeleiders en directies bij het vernieuwen van het primair proces en de oriëntatie op nieuwe organisatievormen (‘Onderwijs Anders’). Boudestein heeft als leerkracht gewerkt en is intern begeleider en adviseur bij de CED-groep geweest. 
 
Brede Scholen
Cissy Nieuwenweg gaat als adviseur de opdrachtgevers in het primair onderwijs steunen bij de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en doorontwikkeling van Brede Scholen in Integrale Kindcentra. Vraagstukken rond samenwerking tussen basisonderwijs en partners als (buitenschoolse) kinderopvang, peuterspeelzaal, welzijn en zorg worden ook door haar behandeld. Nieuwenweg heeft als projectleider Brede School gewerkt bij de gemeente Houten. Ook studeerde zij onderwijskunde. 
 
© Nationale Onderwijsgids