eren acteren in online Klokhuis-serie 'Fake It Till You Make It'

In de nieuwe online serie 'Fake It Till You Make It' van Het Klokhuis krijgen kinderen fantasievolle tips en voorbeelden om zelf te leren acteren, voor in het theater of het echte leven. Hoe speel je een spectaculair gevecht, een intieme zoen of een ranzige kots-scène? Dit meldt NTR.

Presentatrice Sosha Duysker krijgt les met de juiste tools & tricks om drama te maken in je eigen video, prank, op het toneel of in real-life. Want ook in het echte leven komt het soms goed van pas om heel verrast te reageren of zelfverzekerd over te komen. Geheel in lijn met Het Klokhuis wordt uitgelegd hoe het werkt en geven professionals gouden tips om de sterren van de hemel te acteren.
 
In twaalf afleveringen krijgt Sosha dramales en tips van Klokhuis-acteurs zoals cowboy Maarten Heijmans en vlogmeisje Sarah Jennah. Ook krijgt ze grime tips: hoe maak je kots, tranen en een levensechte wond?
 
Dit programma is onderdeel van NPO Cultuur, waarmee de Nederlandse Publieke Omroep een alternatief podium biedt aan de cultuursector en artiesten die geraakt worden door de coronamaatregelen. 
 
Door: Nationale Onderwijsgids