Logo_logo_ministerie_ocw.svg

Op donderdag 15 maart 2018 vindt het OCW Kennisfestival 2018 plaats. Onderzoekers, praktijkexperts en beleidsmakers ontmoeten elkaar in de Hoftoren. Er zijn diverse workshops, lezingen, expedities en ateliers. Dit meldt het ministerie van onderwijs.

Het Kennisfestival vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur. Bij deze feesteditie is er van 10.00 tot 11.00 uur een voorprogramma. Het voorprogramma bestaat uit interactieve workshops over de leefwerelden van kennis, beleid en praktijk. Van 11.30 tot 12.30 uur zijn er verschillende lezingen te bezoeken over onder andere schaduwonderwijs en onderwijsversnelling. Van 13.30 tot 14.30 kunnen deelnemers op expeditie rondom verschillende pleinen, zoals technologie en arbeidsmarkt. Tenslotte is er van 15.00 tot 16.00 uur de gelegenheid een atelier te bezoeken bijvoorbeeld gelijke kansen of sturing & toezicht.
 
Inschrijven voor het Kennisfestival kan via deze link. Ook kan hier aangegeven worden of er interesse is voor deelname aan het voorprogramma of om mee te doen aan de Kennisspeeddate. Vooraf inschrijven voor de sessies is niet nodig. Op de dag zelf zijn er bij de ingang kaarten beschikbaar voor de verschillende sessies.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids