Normal_afname

Wordt het een nieuwe lesmethode of een nieuw Digibord? Kan het budget voor de Sinterklaascadeaus omhoog of gaat dat ten kostte van de materiaalkosten voor het afscheid van groep 8? Wie in het onderwijs werkt, is vaak noodgedwongen creatief in het schuiven met budgetten. Er moet veel worden gekocht voor zo weinig mogelijk geld, maar de kwaliteit van de producten moet op orde zijn. Op drukwerk valt gelukkig veel te besparen. 

Besparen op drukwerk

Bij bedrijven zoals Reclameland is het mogelijk om drukwerk voordelig te bestellen. Bijvoorbeeld schoolkranten, schoolgidsen, enveloppen, visitekaartjes, voorbedrukte memoblokken, pennen en nog veel meer. Maar liefst 250.000 klanten bestellen daar dagelijks vanwege de lage kosten en hoge snelheid. Een aantal producten die u als onderwijsinstelling regelmatig nodig heeft, zijn onder een dak te vinden. 
 

1. kleding

Gaat u regelmatig met de leerlingen op pad? Bijvoorbeeld voor schoolreisjes? Investeer dan in mooie schoolshirts. Lekker overzichtelijk op drukke plaatsen. Natuurlijk mag het eigen logo niet ontbreken. Wedden dat uw school gegarandeerd opvalt in een pretpark of dierentuin?
 

2. Visitekaartjes

U bezoekt ongetwijfeld congressen, inspiratiebijeenkomsten, na-en bijscholingen. Hoe vaak is het al voorgekomen dat u graag nog wat meer ervaringen wilde uitwisselen met een deelnemer maar dat het uitwisselen van mailadressen erbij in is geschoten? Zonde, want zo loopt u verdere kennisdeling mis. Met onze visitekaartjes op zak kunt u makkelijker in contact met elkaar blijven

3. Schoolgids

Een mooi vormgegeven en schoolgids is onmisbaar om indruk te maken op ouders van potentiele nieuwe leerlingen. Ga voor een perfecte opmaak zodat uw gids er verzorgd uitziet. Liever een andere vorm van promotie? Ook magazines en multomappen zijn snel en eenvoudig te bestellen. 
 
Als school drukwerk bestellen? Kies dan voor een drukwerkaanbieder waar de prijzen laag zijn en de levertijden snel. Zo houdt u voldoende budget over voor zaken waar de kinderen en lerareren blij van worden.