Normal_logo_logo_nuffic_nieuw

Op woensdag 4 oktober 2017 wordt de eTwinning-conferentie 2017: Iedereen is van de wereld! En de wereld is van iedereen! Georganiseerd. Dat is het motto van de conferentie die eTwinning Nederland samen met het netwerk Nivo organiseert in onderwijsstad van het jaar Nijmegen. Dit meldt eTwinning.

Het thema van deze conferentie is om alle leerlingen en studenten, ongeacht hun leeftijd, niveau of talenkennis, een internationale ervaring mee te geven. Op het online platform eTwinning kan dat zonder te reizen, dus vanuit het eigen klaslokaal. 
 
De conferentie is voor leraren (en coördinatoren Internationalisering) in het primair en voortgezet onderwijs en mbo. Het wordt een dag met inspirerende sprekers en veel praktische workshops voor internationalisering in de klas en op school. 
 
De conferentie vindt plaats in Nijmegen (Hotel Erica, Berg en Dal) tijdens de Nationale Onderwijsweek. eTwinning is een programma van Nuffic, medegefinancierd door het Europese programma Erasmus+.
 
Meer informatie over het programma is te vinden op www.etwinning.nl. Daar is het ook mogelijk aan te melden voor de conferentie. Deelname is gratis. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids