Normal_cultuur_film__marleen

Op zaterdag 11 februari is er een filmmiddag voor leraren, onderwijsassistenten, conciërges en schoolleiders. Het onderwerp van de film is geweld op scholen. Na de film kan onder het genot van een borrel worden nagepraat over het onderwerp met vakgenoten. De middag wordt georganiseerd door CNV Onderwijs. Dit meldt CNV Onderwijs.

Het onderwerp geweld op scholen is helemaal van deze tijd. De film behandelt onder andere zaken als 
wapenbezit, geweld op scholen en de kans op aanslagen. Initiatiefnemer Arno van Zanten van CNV Onderwijs: “Het kan heel prettig zijn om door middel van een bioscoopfilm op situaties in je werk te reflecteren met collega's van andere scholen en onderwijssectoren. Onder het genot van een drankje kun je samen ervaringen, ideeën en tips uitwisselen.” 
 
De filmmiddag wordt gehouden op zaterdag 11 februari in Arnhem (Focus Filmtheater), Utrecht ('t Hoogt) en Tilburg (Euroscoop). Het begint om 12.00 uur en is bedoeld voor alle mensen die werkzaam zijn in het onderwijs. De kosten bedragen 10 euro voor niet-leden. Voor leden is de middag gratis. Aanmelden kan via www.cnvfilmdag.nl. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids