Logo_groenhorst_ede__mg_8025

Wie na de zomer wil starten met een leuke mbo-opleiding voor Toegepaste Biologie, Food (& Catering) of Infra Groen is van harte welkom op de informatieavond van Groenhorst Ede op donderdagavond 19 juni van 18.00 – 20.00 uur aan Zandlaan 31 in Ede.

Toegepaste Biologie
Ben je gebiologeerd door de wereld om je heen? Tijdens de 3-jarige opleiding Toegepaste Biologie (mbo niveau 4) verdiep je je in de flora en fauna. In het Groen Leefpark achter de school breng je veel theorie direct in de praktijk.

Voedsel(veiligheid)
Naast de bereiding van voedsel staat de controle van onze voedselveiligheid volop in de belangstelling. Groenhorst Ede staat bekend om zijn gedegen foodopleidingen. Kom 19 juni sfeer proeven bij de opleidingen Allround voedingsoperator (2-jarig, mbo niveau 3), Voedingsspecialist (3-jarig, mbo niveau 4) of Medewerker Food & catering (2-jarig, mbo niveau 2).

Infra Groen
Grond bouwrijp maken en het inrichten en onderhouden van de (groene) ruimte leer je tijdens de 2-jarige opleiding Infra Groen (mbo niveau 2). Daarnaast leer je veilig en vakkundig werken met materialen, gereedschappen en machines.

Meer weten?
Meer informatie over alle mbo-opleidingen van Groenhorst Ede lees je op edembo.groenhorst.nl. Groenhorst Ede is actief op Facebook en Twitter.