Normal_onderwijsevent
Op woensdag 2 april vindt in Nijverdal  – in Talent Noetsele –  een onderwijsdag plaats, met als thema “Kleurrijke ontmoetingen”. Charlotte van Doorn en Ingrid Aaltink zijn de initiatiefnemers en organisatoren van dit event. Zij nodigen u graag uit om op 2 april van 14.00 tot 20.00 uur elkaar te ontmoeten in Nijverdal. 
Het event zal in het teken staan van verbindingen. Er gebeuren enorm veel mooie dingen in het onderwijs die de moeite meer dan waard zijn om  te delen. 
 
Missie: Wij bieden u dit event kosteloos aan omdat wij het belangrijk vinden dat onderwijsprofessionals elkaar ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan, elkaar versterken en van elkaar leren. Samen staan we sterker!
 
Wat kunt u van ons verwachten?
• Een gezellige onderwijsmarkt
• Een interessant platform om te netwerken
• Actuele informatie op verschillende vakgebieden
• Een dag boordevol  inspiratie en nieuwe ideeën
• Mogelijkheden om lezingen en workshops te volgen
• Een kennismaking met innovatieve producten en diensten
• Tegen een gereduceerde prijs kunt u genieten van een heerlijke lunch en/of diner in het 
    Netwerkcafé.
Dus… mis het niet!
 
Datum:    woensdag 2 april 2014
Tijd:        14.00 tot 20.00 uur
               Netwerkcafé 20.00-21.30 uur
Locatie:   Talent Noetsele
               Holterweg 105
               7441 DE Nijverdal
               0548-612568N
 
U bent van harte welkom op onze website om alles nog eens rustig na te lezen: www.onderwijsevent.nl  Via de website, twitter en facebook kunt u de laatste nieuwtjes volgen en krijgt u regelmatig updates. U kunt zich ook via onze website aanmelden voor het event!
 
15.00 uur  Lezing 1 Ik zie ik zie wat jij niet ziet door Geert Zomer  
16.00 uur Lezing 2 Roerige tijden door Charlotte van Doorn 
17.00 uur Lezing 3 Hoogbegaafdheid door Rineke Derksen 
18.30 uur Lezing 4 Executieve functies door Eveline Angeneind 
19.30 uur Lezing 5 Jouw kind, jouw spiegel door Angelique de Vries en Arianne Bronsvoort
En Gerben Valkema striptekenaar van Elsje komt signeren vanaf 15.00 uur
 
Vanuit haar hart voor onderwijs en kinderen heeft Charlotte van Doorn  met veel plezier gewerkt in het basis- en speciaal onderwijs; als leerkracht, onderbouwcoördinator, locatieleider en (waarnemend) directeur. Vanuit haar unieke “vindingrijke” aanpak helpt ze u graag verder én organiseert zij, samen met Ingrid Aaltink, dit onderwijsevenement.
Ingrid Aaltink is constant op zoek naar materialen om leren inzichtelijk, begrijpelijk en tastbaar te maken, dat is haar missie.  Sinds 2012 ontwikkelt ze ook zelf materialen. Ingrid is daarnaast leerstijlcoach. Ze biedt jongeren vanaf een jaar of 7 tot 18 jaar  handvatten om hun leerstijl eigen te maken, waardoor ze meer grip krijgen op hun werk en cijfers. Ze is veelzijdig en werkt graag oplossingsgericht ze is creatief, positief en ook inzetbaar bij jong volwassenen met een beperking. 
 
(Dit is een advertorial)