Logo_sbb_logo
André Timmermans en Gerrit Veneboer zijn sinds 1 januari werkzaam als de nieuwe directie van de stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Sinds de jaarwisseling heeft de tweehoofdige directie de dagelijkse leiding over de nieuwe samenwerkingsorganisatie. In SBB werken het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en het georganiseerd bedrijfsleven samen. Dit meldt SBB. 
 
André Timmermans vervult de functie van algemeen directeur. Veneboer gaat aan de slag als directeur beleid. De directie richt zich in het eerste halfjaar van 2015 op het opbouwen van de nieuwe samenwerkingsorganisatie die per 1 augustus 2015 van start gaat. Vanaf 1 augustus 2015 worden de wettelijke taken van de huidige 17 kenniscentra namelijk overgedragen aan de nieuwe samenwerkingsorganisatie.
 
Oud-directeur van de SBB, Ben Rijgersberg, legde zijn functie neer omdat hij op 1 maart 2015 de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Marsha Hamilton is daarnaast per 1 januari als manager bedrijfsvoering bij SBB aan de slag gegaan. 
 
© Nationale Onderwijsgids