Het werk van student Arjan Hoogerheide

Vakschool het Hout- en Meubileringscollege organiseert ieder jaar een eindexamenexpositie waarin afstuderende leerlingen hun creaties kunnen laten zien. Bezoekers kunnen tijdens deze dagen genieten van het enthousiasme van de leerlingen, hun vakmanschap en creativiteit. Op 1 en 2 juli vindt de jaarlijkse eindexamenexpositie van HMC Amsterdam plaats en op 15 en 16 juli op HMC Rotterdam. Dit meldt het HMC. 

Het HMC is een zelfstandige vakschool die in zijn opleidingen nadruk legt op creativiteit, vakmanschap en ondernemerschap. Tijdens de expositie krijgen de afstuderende leerlingen de gelegenheid te laten zien wat ze geleerd hebben. Zo zullen er meubels te zien zijn van de leerlingen van de richting meubelmaken/- ontwerpen. Daarnaast zullen er interieurprojecten te bewonderen zijn, die elke leerlingen op een eigen creatieve wijze presenteert. 
 
Amsterdam
De expositie in Amsterdam vindt plaats op 1 en 2 juli van 15.00 tot 21.00 uur. De officiële opening wordt gehouden op de relatiedag op 30 juni van 16.00-20.00 uur en wordt om 16.00 uur verricht door Jeroen Junte, designcriticus en columnist van De Volkskrant.
 
Rotterdam
Rotterdam is voor publiek geopend op 15 juli van 13.00-17.00 uur en 16 juli van 13.00-17.00 uur. Op 15 juli wordt de feestelijke opening om 13.00 uur gecombineerd met het slaan van de eerste paal van de nieuwbouw, verricht door de Rotterdamse ontwerper Richard Hutten, INretail-directeur Jan Dirk van der Zee en CBM-directeur Kees Hoogendijk. 
 
© Nationale Onderwijsgids