Normal_dak_madurodam

Vertrekkend voorzitter van de Raad van Bestuur (RvB) van Dak kindercentra Willeke Briedé heeft haar functie overgedragen aan Karen Strenger. Briedé was tien jaar het gezicht van Dak kindercentra en heeft in die tijd de organisatie door de crisis in de kinderopvang moeten loodsen. Haar opvolger Karen Strengers is een ervaren bestuurder binnen de branche. Strengers was van 2009 tot heden lid van de RvB van de Amsterdamse kinderopvangorganisatie TintelTuin, meldt Dak kindercentra. 

Tijdens de afscheidsreceptie op vrijdag 1 april in Madurodam heeft Briedé het stokje overgedragen aan Strengers. Samen met personeel en relaties is er ruimschoots kennis gemaakt met de nieuwe bestuurder. Extra kleur aan de bijeenkomst gaf de onthulling van de nieuwste locatie van Dak kindercentra in Madurodam, door Briedé en Strengers samen.

Karen Strengers: “Dak kindercentra maakt zich al meer dan 100 jaar sterk om kinderopvang bereikbaar te maken en te houden voor alle kinderen, omdat elk kind recht heeft op goede kinderopvang. Samen voor álle kinderen in álle wijken. Dat is en blijft ons doel.”

Dak kindercentra biedt professionele kinderopvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar in ruim 60 kindercentra in de regio Haaglanden. Dak kindercentra biedt verschillende soorten opvang; dagopvang, peuterspeelzaalopvang en buitenschoolse opvang.

© Nationale Onderwijsgids