Logo_tess

Tess thuis. Een vertrouwd gevoel.
Tess is uw nieuwe gastouder en oppas in de regio Haaglanden. Tess biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Bij Tess thuis of in uw eigen woning. Na school, maar ook ’s avonds of in het weekend wanner u oppas nodig heeft omdat u bijvoorbeeld een avondje uit wilt. Dat maakt Tess flexibel. Bovendien geeft een gastouder of oppas van Tess uw kind alle aandacht en ruimte. Tess biedt kinderen een gezellige, veilige en vertrouwde omgeving waar ze heerlijk kunnen spelen en ontdekken.

Alle gastouders van Tess hebben een mbo-diploma met een pedagogische achtergrond of een vergelijkbaar diploma of certificaat. Daarnaast screent Tess met zorg al haar gastouders en oppassen met een persoonlijk gesprek en een onderzoek en ziet Tess erop toe dat zij hun vakkennis actueel houden.

Hoe werkt Tess?
Op www.tessopvangthuis.nl kiest u de gastouder of oppas die perfect bij u en uw gezin past. Met haar maakt u gezamenlijk afspraken, desgewenst voor een langere tijd. Zo ontstaat een hechte band tussen u, de gastouder of oppas en natuurlijk uw kind.

Wat betekent Tess voor u?
Tess zorgt voor persoonlijke service en dienstverlening. Tess werkt met een vaste bemiddelingsmedewerker die altijd voor u klaar staat en ouders in contact brengt met de gastouder of oppas. Daarnaast zorgt Tess ervoor dat de opvang prettig verloopt.

Kijk op www.tessopvangthuis.nl en maak de match!

© Nationale Onderwijsgids