Logo_kijk_peuterhoek_pino

Op donderdag 21 november nam pedagogisch medewerker Ria afscheid bij peuterspeelzaal KIJK Peuterhoek Pino in Voorburg. Ria was maar liefst 25 jaar lang een vertrouwd en geliefd gezicht op de peuterspeelzaal en verwelkomde iedere dag een groot aantal peuters.  

Rond 11.30 uur zong Ria samen met de kinderen voor de allerlaatste keer het liedje van de olifant en blies daarmee alle peuters uit haar groep naar huis. Voor de allerlaatste keer een knuffel voor iedereen en een groet aan alle ouders van haar geliefde peuterspeelzaal KIJK Peuterhoek Pino. Ria gaat genieten van haar vrije tijd en gaat zich meer inzetten als vrijwilliger bij het kinderziekenhuis.

25 jaar lang kwam Ria naar de peuterspeelzaal om met haar groep peuters allerlei activiteiten te doen, zodat de peuters van 2 tot 4 jaar goed voorbereid naar de basisschool gingen. In de peuterspeelzaal, die gelegen is aan het schoolplein van basisschool Essesteijn, ving zij elke ochtend een groot aantal peuters op om samen met elkaar spelenderwijs te leren.

KIJK peuterspeelzalen, www.kijkpeuterspeelzalen.nl

© Nationale Onderwijsgids