Logo_kindercentrum_dion_dak_verhuist_naar_nieuwe_locatie

Het is bijna zover. Kindercentrum Dion Dak opent op maandag 25 november een spiksplinternieuw kindercentrum aan de Roemer Visscherstraat in Moerwijk. Vanaf 7.00 uur ’s ochtends kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar heerlijk genieten in dit nieuwe frisse centrum. De waterspeelplek in de ruime hal draagt hier vast en zeker aan bij. De sportvelden in de ‘achtertuin’ bieden de kinderen van 4 tot 13 jaar veel sportplezier, naast alle leuke en uiteenlopende workshops die het kindercentrum regelmatig organiseert. 

Er is uiteraard plek voor nieuwe kinderen, maar ook de kinderen van de locaties aan de van Ruysbroekstraat en de Pieter Langendijkstraat verhuizen naar dit prachtige kindercentrum. Hier startten ze vandaag al mee. De pedagogisch medewerkers betrekken de kinderen goed bij de verhuizing, zodat ze zich straks helemaal thuis voelen op de nieuwe plek. Ze mochten daarom zelf wat eerste spulletjes en speelgoed uitzoeken om mee te nemen. En dan jas aan, pet op, tas mee en de reis kon beginnen. Zo liepen ze samen met de pedagogisch medewerkers naar het nieuwe kindercentrum aan de overkant.

De echte verhuizing vindt morgen plaats. Dan komen de grote verhuiswagens om alles in te laden en over te brengen. Op maandag 25 november opent het team van Dion Dak officieel de deuren van deze nieuwe locatie. Bent u ook zo nieuwsgierig naar dit kindercentrum en wat ze zoal doen? U bent van harte welkom. Voor meer informatie belt u 070 750 21 10 of kijk op onze website.

Kindercentrum Dion Dak, www.dakkindercentra.nl