SIA-congres 2020: Praktijkgericht onderzoek gaat door!

Op 19 november vindt het SIA-congres 2020 plaats, live vanuit TivoliVredenburg. Dit congres is voor iedereen die betrokken is bij praktijkgericht onderzoek van hogescholen en is online te volgen. Het thema van dit jaar is: Praktijkgericht onderzoek gaat door! Dit meldt Vereniging Hogescholen.

Praktijkgericht onderzoek van hogescholen is onderzoek met impact. Het heeft een grote rol in het oplossen van vraagstukken in de samenleving en het draagt bij aan het onderwijs van hogescholen. Tijdens het congres is er in het plenaire gedeelte volop aandacht voor allerlei actuele thema's rondom praktijkgericht onderzoek. Ook zijn er verschillende deelsessies te volgen over onderwerpen als Artificial Intelligence, Open Science, et cetera.
 
Tijdens het SIA-congres 2020 wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de RAAK-award. Benieuwd naar de genomineerden? Klik hier.
 
Het SIA-congres is voor lectoren en onderzoekers in het hbo, subsidieadviseurs, beleidmakers onderzoek en iedereen die betrokken is bij het praktijkgericht onderzoek van hogescholen.
 
Het SIA-congres vindt plaats op donderdag 19 november vanuit TivoliVredenburg van 11.00 tot 15.30 uur en is online te volgen. Meer informatie is hier te vinden.
 
Door: Nationale Onderwijsgids