Ellen ten Have van Saxion is Facility Management Bachelor of the Year geworden. Als winnaar mag zij deelnemen aan the European Facility Management Conference 2011 in Wenen.

Ellen ten Have is Bachelor of the Year geworden. met haar scriptie "Does Hospitality Work". Zij ontwikkelde een model voor het monitoren van de ontwikkeling van gastvrijheid binnen ziekenhuisorganisaties.

Master student Sameer Ahmed van Saxion is tweede geworden in de categorie FM Master. De prijzen werden woensdag uitgereikt tijdens het 9e Facility Management Marktevent in Bussum.

Het was dit jaar voor het zesde jaar op rij dat de FM Student of the Year (LOOFD-FMN) en de FM Master of the Year (FMN) awards zijn uitgereikt. De prijs wordt toegekend op basis van een eindwerk voor een Facilitaire opleiding van de genomineerden, waar alle hogescholen, universiteiten en andere instellingen die een facilitaire bachelor of masteropleiding aanbieden voor uitgenodigd zijn om de student van hun opleiding die de beste scriptie heeft geschreven, te nomineren.