Normal_ibs-hhc

Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 oktober vindt bij de Hanzehogeschool Groningen een internationale studieweek plaats rond het thema ‘Dynamics of Talent Development'. Deze week is bedoeld voor de medewerkers van Erasmus+ partneruniversiteiten, waarmee afspraken gemaakt worden over de uitwisseling van studenten en docenten. Dit meldt Hanzehogeschool.

Tijdens deze Erasmus Staffweek delen honoursstudenten, honoursdocenten, onderzoekers en stafmedewerkers hun kennis en bevindingen met deelnemers uit zeven Europese landen. De hele week staan activiteiten en interactieve sessies gepland, waarin de deelnemers kunnen ervaren wat de uitgangspunten, doelen en impact van de honoursprogramma’s zijn.
 
Het Hanze Honours College daagt talentvolle studenten uit om excellente studenten te worden met een groot aanbod aan honoursprogramma’s, -onderzoek en –activiteiten. Honoursprogramma’s bieden gemotiveerde studenten mogelijkheden om initiatieven te nemen, innovatief te zijn en duurzame oplossingen te genereren voor ingewikkelde problemen. 
 
Het Erasmus+ Training Programme ondersteunt de professionele ontwikkeling van medewerkers uit het hoger onderwijs door kennis en ervaring te delen met onderwijsinstellingen in verschillende landen. De Hanzehogeschool organiseert ieder jaar in oktober een Erasmus+ week voor ondersteunend personeel van Erasmus+ partnerinstellingen. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids