Normal_sailboat-1149519__340

Op dinsdag 26 juni tekenen Hogeschool Inholland en Stichting SAIL Amsterdam een samenwerkingsovereenkomst. Studenten van Inholland gaan onder de paraplu van de SAIL Academy de komende twee jaar een belangrijke rol spelen bij de organisatie – in de volle breedte – van SAIL Amsterdam 2020. Dit belooft voor de studenten een onvergetelijke periode te worden waarin ze veel onderzoeks- en praktijkervaring opdoen bij dit grootschalige vijfjaarlijkse evenement. Dit meldt Hogeschool Inholland.

Na de succesvolle samenwerking in de aanloop naar en tijdens SAIL Amsterdam 2015, lag het in de lijn der verwachtingen dat beide partijen elkaar ook bij de aankomende editie van SAIL zouden weten te vinden. Met de overeenkomst die dinsdag getekend wordt door Jet de Ranitz, collegevoorzitter Hogeschool Inholland, en Mitra van Raalten, directeur Stichting SAIL Amsterdam, wordt het hernieuwde partnership beklonken.
 
SAIL wil jongeren meer betrekken bij het evenement SAIL Amsterdam. Voor Inholland staat voorop dat studenten zich kunnen ontplooien en tijdens hun studie échte opdrachten voor organisaties uitvoeren. Bij SAIL Amsterdam 2020 krijgen ze de kans om dat te doen én hun talenten te etaleren. Hogeschool Inholland en de SAIL Academy begeleiden ze daarbij. De SAIL Academy fungeert tevens als schakel tussen SAIL en Inholland als onderwijspartner. Succesverhalen van studenten worden maandelijks gedeeld via social media en de website van SAIL: www.sail.nl.  
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids