Logo_logo_windesheim

Windesheim in Dialoog organiseert op 14 november een meet-up over een verkiezingsfestival dat in februari in Zwolle georganiseerd wordt voor en door jongeren. Het verkiezingsfestival heeft als doel om jongeren te laten nadenken over hun stem bij de Tweede Kamer-verkiezingen. Dit meldt Windesheim.

Het Verkiezingsfestival vindt plaats op 15 februari 2017. Tijdens de meet-up wordt samen met jongeren nagedacht over de invulling van het Verkiezingsfestival. Onder andere Tjitske Siderius (Tweede Kamerlid, SP), Sebastiaan van Enk (Jonge Socialisten) en Johran Willegers (jongste gemeenteraadslid Zwolle, VVD) zullen spreken. Zij vertellen hun verhaal en gaan daarna met de aanwezigen in gesprek over belangrijke thema’s, ideeën voor het festival en het motiveren van jongeren om te gaan stemmen. Aansluitend is er een brainstormsessie.
 
De meet-up begint op 14 november om 17.00 uur en sluit om 20.00 uur af met een borrel. Locatie: Grand Café (Windesheim, G-gebouw). Aanmelden is gewenst via lezing@windesheim.nl (graag ook eventuele dieetwensen of allergieën doorgeven). Kijk voor meer informatie op www.windesheim.nl/verkiezingsfestival.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids