Normal_jeroen_dijsselbloem2

Op maandagavond 31 oktober 2016 bezoekt minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem (PvdA) de campus van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) in Nijmegen. Hij zal een gastcollege verzorgen met als onderwerp 'Rijksbegroting en Europa'. Hij geeft het college op uitnodiging van PvdA Nijmegen, de faculteit Economie en Management en de lerarenopleiding Economie van de faculteit Educatie. Dit meldt de HAN.

In deze periode, tussen Prinsjesdag en verkiezingen in, spelen thema’s als overheidsfinanciën, monetair beleid en economische ontwikkelingen op Europees niveau een grote rol. Tijdens het zijn college laat minister Dijsselbloem zich graag aan de tand voelen door kritische studenten van de economische opleidingen van de HAN. Tijdens deze avond is het mogelijk om vragen aan de minister te stellen, bijvoorbeeld over zijn rol als voorzitter van de Eurogroep of zijn visie op de financiële sector.

Het college ‘Rijksbegroting en Europa’ vindt plaats op maandag 31 oktober in de aula van het I/O gebouw van de faculteit educatie op de HAN Campus in Nijmegen. Deelname is gratis. Belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 19.30 uur, het college start om 20.00 uur. Meer informatie is te vinden via www.han.nl/collegedijsselbloem.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids