Normal_studenten__laptop__digitaal__hbo__uni__studeren__werken__groep

Hbo-studenten volgen in hun derde of vierde jaar van hun opleiding een minor: een specialisatie van een half jaar. Windesheim Flevoland presenteert het minoraanbod tijdens de minormarkt op dinsdag 15 maart, van 15.00 -17.00 uur. Van de minor Smart world, bedoeld voor studenten die aan de slag willen met Big Data en The Internet of Things tot Forensic social work, waarbij de focus ligt op de aanpak van gedragsproblemen en (jeugd)criminaliteit. Dat meldt Windesheim Flevoland.

De minormarkt is voor studenten van Windesheim Flevoland, maar zeker ook voor studenten van andere hogescholen. Alle coördinatoren van de minors zijn aanwezig om studenten te informeren over de studieprogramma’s. Ook minors van Windesheim Zwolle presenteren zich en het Bureau Buitenland is aanwezig om vragen te beantwoorden over minors in het buitenland.

De minors die Windesheim in Almere en Zwolle aanbiedt, duren een half jaar en starten in semester 1 (september 2016 tot en met januari 2017) of in semester 2 (februari tot en met juni 2017) en leveren 30 EC (studiepunten) op. De minormarkt vindt plaats op dinsdag 15 maart bij Windesheim Flevoland, Hospitaaldreef 5, van 15.00 tot 17.00 uur. Aanmelden kan door te mailen naar minor@windesheim.nl.

© Nationale Onderwijsgids