Normal_tmo_inretail_award_september_2014

Tijdens de diploma-uitreiking van TMO Fashion Business School is de Inretail Award toegekend aan de beste TMO-scriptie van het afgelopen semester. De prijs is gewonnen door de studenten Iva Ljubic en Sanne Demmer, die hun scriptie schreven over het onderwerp ‘Binnenstadlogistiek’.

De jury, bestaande uit branchevertegenwoordigers Edwin Belt (InRetail), Björn Hillerström (Oger Holding) en Rolf Bruins (TMO), roemde de scriptie vanwege het feit dat het een zeer actueel onderwerp betreft, over de vraag hoe de efficiënte en energie- en kostenintensieve wijze van het distribueren en verdelen van modegoederen naar de winkels in de binnensteden opgelost kan worden. Jurylid Edwin Belt (Inretail): ‘Binnen de gesignaleerde complexiteit van maatschappelijk verantwoord ondernemen, het denken volgens de 3 p’s; people, planet en profit, de onder druk staande marges in de modebranche, de leefbaarheid in de binnensteden én de veeleisende e-commerce klanten, hebben de auteurs een stevige basis gelegd, om vanuit een logistieke invalshoek inzichten aan te reiken en oplossingen te bedenken voor de bevoorrading van modewinkels in de binnensteden.

De Inretail Award bestaat uit een professionele video CV, een publicatie van het onderzoek in het Inretail Magazine en de online kanalen. Daarnaast mogen de auteurs de onderzoeksresultaten presenteren aan een groep ondernemers tijdens een Inretail congres.

Iva en Sanne maken onderdeel uit van de bijna 30 TMO studenten die afgelopen vrijdag het internationaal erkende diploma ‘Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion’ in ontvangst namen.

© Nationale Onderwijsgids