Normal_studentenvereniging_intro
Studenten die niet weten bij welke Groningse studentenvereniging ze goed passen hoeven niet meer verder te zoeken. GroningenLife! heeft in samenwerking met iWink een online Verenigingswijzer ontwikkeld. Aan de hand van dertien stellingen geeft de Verenigingswijzer de student een beeld van de studentenverenigingen waar hij of zij zich bij aan zou kunnen sluiten.
 
GroningenLife! is een gezamenlijk initiatief van de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen en wil met de Verenigingswijzer de informatievoorziening over studentenverenigingen verhelderen. Verschillen tussen de studentenverenigingen zijn voor sommige verenigingskiezers namelijk niet altijd duidelijk.
 
Nadat alle stellingen zijn beantwoord zullen de antwoorden – en toelichtingen daarop – van elke studentenvereniging te zien zijn en zal per vereniging een matchingspercentage verschijnen. De betrouwbaarheid van de Verenigingswijzer wordt gewaarborgd, doordat er is samengewerkt met alle Groningse studentenverenigingen.

De Verenigingswijzer kan hier worden ingevuld. 
 
© Nationale Onderwijsgids