Logo_zuyd_hogeschool_rgb_1

De Hotel Management School Maastricht (HMSM) en de Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg gaan een unieke samenwerking aan op het gebied van gastvrijheid.

Studenten van de Hotel Management School Maastricht gaan namelijk verschillende werkzaamheden uitvoeren in de Ronald McDonald Kindervallei, een sprookjesachtig vakantieverblijf voor kinderen met een lichamelijke of een meervoudige beperking. Door deze samenwerking kan een 24-uurs service op het gebied van veiligheid en gastvrijheid aan de vakantiegasten gegarandeerd kan worden.

Studenten als visitekaartje
De samenwerking start na een periode van zorgvuldige voorbereidingen op 7 maart 2014. Een poule van studenten (en docenten) vervult de rol van gastheer/-vrouw en BHV’er. De student is in deze rol ‘het visitekaartje’ van zowel de HMSM als de Kindervallei. Kortom: een win-winsituatie voor beide partijen.

Blij met ondersteuning
Het management van de Kindervallei prijst zich erg gelukkig met deze ondersteuning. Natuurlijk blijft het management te allen tijde achterwacht bij calamiteiten en is en blijft zij eindverantwoordelijk voor de gang van zaken binnen de organisatie.

Bron: zuyd.nl