Logo_samlogoretina

‘Spice up your Marketing’ is het thema van de vijfde editie van het jaarlijkse State of the Art Marketing-event. Op donderdag 16 januari 2014 ontmoeten marketingprofessionals, ondernemers en studenten uit Noordoost-Nederland elkaar van 13.00 tot 21.00 uur op hogeschool Windesheim in Zwolle, om zich te verdiepen in  grensverleggende ontwikkelingen in hun vakgebied. Het hoofdonderwerp dit jaar is ‘klantbeleving’. Het event wordt georganiseerd door een groep geselecteerde vierdejaars studenten van de business-opleidingen van Windesheim. Zij doen dit in samenwerking met professionals uit het bedrijfsleven, die in hun dagelijkse werk bezig zijn met de nieuwste marketinginzichten en -technieken.

Professionele workshops en lezingen
Tijdens de vijfde editie van het SAM-event komen weer allerlei innovaties en trends op het gebied van marketing aan bod. Bezoekers worden getrakteerd op lezingen en workshops van experts en ervaringsdeskundigen. Gerenommeerde sprekers zoals Jan Willem Alphenaar, professionele marketingspreker, Jordi van de Bovenkamp, artdirector bij Boomerang Create en Victor Mion, eigenaar en grondlegger van One Minute Coach, zullen hun marketingvisie delen. Als spetterende afsluiter spreekt keynotespreker Wouter de Vries jr bevlogen en entertainend over ontwikkelingen in dienstenmarketing. Tevens is het SAM-event het aangewezen moment om te netwerken met andere succesvolle bedrijven, marketingprofessionals en een nieuwe generatie talentvolle marketingstudenten.

Meer informatie en deelname
Kijk voor meer informatie en het aanmelden als bezoeker voor het SAM-event op www.samevent.nl.
Vragen kunt u mailen naar info@samevent.nl. Updates rondom het evenement zijn te volgen via www.facebook.com/StateOfArtMarketingEvent en Twitter.com/SAMevent.

© Nationale Onderwijsgids