studentenwerk deloitte best managed company

HOOFDDORP - Deloitte heeft StudentenWerk deze week uitgeroepen tot Best Managed Company 2013. Het is voor de derde keer op rij dat dit uitzendbureau voor studenten zich een van de best geleide ondernemingen van ons land mag noemen. De titel heeft de organisatie te danken aan haar sterke focus op groei door innovatie.

Het Best Managed Companies-programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal vijftien miljoen euro die financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Deloitte beoordeelde de strategie, bedrijfsvoering en resultaten van de ondernemingen. In totaal meldden zich dit jaar 156 bedrijven aan. ‘Is your comfort zone future proof?’ was het thema.

Een jury beoordeelde de deelnemende organisaties op hun mate van aanwezigheid in nieuwe markten en hun voorsprong op de concurrentie in tijden van economische crisis. De jury koos uiteindelijk zeventig ondernemingen die een jaar de titel Best Managed Company 2013 mogen voeren.

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres