Avans Hogeschool

DEN BOSCH - Het Expertisecentrum Duurzame Innovatie (EDI) van Avans Hogeschool organiseert 29 november het Duurzaamheidscafé, waar verschillende sprekers in zullen gaan op onderzoeken naar duurzaamheid.

Het thema van de bijeenkomst is 'meeting of the EDI Minds, duurzame marktplaats'. Willem den Ouden, managing director van het EDI, zal de bijeenkomst openen met een uitleg over de betekenis van het EDI, waar zes duurzame lectoraten aan zijn verbonden. Daarna zullen verschillende sprekers ingaan op de eigen expertise, afrondend in een onderzoeksvraag.

Thema's die aan bod zullen komen in het Duurzaamheidscafé zijn onder andere smart energy, biobased energy en products en finance and sustainability. Naderhand zijn er verscheidene workshops die ingaan op de gestelde onderzoeksvragen. Gedurende de hele bijeenkomst is er gelegenheid voor kennismaking en discussie.

Het Duurzaamheidscafé vindt plaats in het Atrium van Avans Hogeschool Den Bosch aan de onderwijsboulevard 215 en zal duren van 14.00 tot 18.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via duurzame-innovatie@avans.nl. 

© Nationale Onderwijsgids / Ype van Woersem