Normal_normal_7998

GRONINGEN – Dit jaar organiseert studentenplatform Studenten.net voor de achtste keer een gratis vijfdaagse wintersportvakantie voor hbo- en wo-studenten. Vanaf vandaag kunnen studenten meedingen naar een ticket voor het Snowevent. Vorig jaar deden een paar duizend studenten mee om een gratis reis naar de Oostenrijkse sneeuw te winnen.

Al zeven jaar organiseert Studenten.net een gratis wintersportevenement voor studenten. Van 30 januari tot en met 3 februari 2013, vlak na de tentamenweken, vindt de achtste editie van het Snowevent plaats. Er zijn driehonderd tickets beschikbaar die elk goed zijn voor een 5-daagse wintersportvakantie: vervoer, hotelovernachtingen inclusief ontbijt en avondeten, ski- of snowboardles van Nederlandse instructeurs, een skipas en drie feesten met bekende dj’s en artiesten zijn inbegrepen.

Studenten kunnen zich gratis registeren op Snowevent.nl en deelnemen aan de verschillende acties van Studenten.net en de sponsoren van het Snowevent. Bij elke actie staat hoeveel punten ermee verdiend kunnen worden. De studenten met de meeste punten winnen een ticket. Elke maand worden er al een aantal winnaars geselecteerd. Op deze manier maken studenten die pas in een later stadium starten met punten verzamelen evenveel kans.

© Nationale Onderwijsgids / Martijn van Noppen