Normal_internet_http

AMSTERDAM - Op dinsdagavond 26 juni werden Gino Halfhide en Evren Smukyan als winnaars uitgeroepen van de Finale Elevator Pitch in Bitterzoet, georganiseerd door de minor Ondernemerschap van de Hogeschool van Amsterdam (HvA).

Het tweetal won een marketingbudget van 500 euro met hun bedrijfsconcept Studieselectie.nl, een ‘thuisstudievergelijker’ die webbezoekers optimaal bediend middels een goed selectiesysteem. Gino en Evren studeren Interactieve Media bij domein Media, Creatie en Informatie aan de HvA en volgden de minor Ondernemerschap.

De site helpt bezoekers in hun studiekeuzeproces en draagt bij aan het voorkomen van verkeerde studiekeuzes. Aankomende hbo-studenten, doorstudeerders en bijscholers worden voorzien van een compleet overzicht van alle studiemogelijkheden van de hbo-instellingen van Nederland. De applicatie is binnenkort ook toegankelijk voor mobiele telefoons. Een van de sterke punten van Studieselectie.nl is de inzet van handige zoekfuncties en begrijpelijke uitleg. Inmiddels zijn er al een aantal belangrijke aanbieders bij Studieselectie aangesloten waaronder NTI, LOI en NHA.

© Nationale Onderwijsgids / Martijn van Noppen