Normal_studenten_conferentie_congres

AMSTERDAM - Deze zomer vindt alweer de zevende editie van de Summerschool Ondernemerschap plaats. Van maandag 2 juli tot en met vrijdag 6 juli 2012 organiseert het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) deze summerschool in samenwerking met Rabobank Amsterdam. De summerschool is bedoeld voor studenten die al een onderneming zijn gestart of serieuze plannen hebben om een onderneming te starten. Het thema dit jaar is dan ook “Starten en Groeien”.

Tijdens de Rabobank / ACE Summerschool Ondernemerschap werken 30 geselecteerde studenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA), de Vrije Universiteit Amsterdam (VU), de Universiteit van Amsterdam (UvA), en hogeschool InHolland hun business idee uit tot een volwaardig business plan in een week tijd.

In deze week maken de studenten een start met het opzetten of het verder ontwikkelen van een eigen bedrijf. Thema’s als financiën, marketing, duurzaamheid, sales en strategie komen ruimschoots aan bod. Studenten krijgen  lezingen, workshops en intensieve begeleiding van experts van de Rabobank, ACE én ervaren succesvolle ondernemers.

© Nationale Onderwijsgids / Martijn van Noppen